dermaquest facial peeling

Dermaquest behandelingen

Verrijken, vernieuwen, verbeteren

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen. Dan is het nodig een stapje verder te gaan door een Derma Peel kuur te ondergaan. De behandelingen en producten van het gerenommeerde Amerikaanse merk DermaQuest maken zelfs een huid met diepere rimpels weer aanzienlijk gladder, veerkrachtiger en jeugdiger.

Hoe werkt een Derma Peeling?

Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn. Er zijn verschillende peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’ die subtiele resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode hebben tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

Alle peelings kunnen tot op zekere hoogte helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid. Ook helpt het voor het sterker en dikker maken van de gevoelige dunne huid.

Peelings zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies voor een optimaal resultaat.

Prijzen Dermaquest behandelingen:

Pro skin 30 minuten
€ 49,00
€ 49,00
Pro skin 60 minuten
€ 78,00
€ 78,00
Pro skin 90 minuten
€ 109,00
€ 109,00