Dermaquest

Verrijken, vernieuwen, verbeteren

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen. Dan is het nodig een stapje verder te gaan door een Derma Peel kuur te ondergaan. De behandelingen en producten van het gerenommeerde Amerikaanse merk DermaQuest maken zelfs een huid met diepere rimpels weer aanzienlijk gladder, veerkrachtiger en jeugdiger.

dermaquest-logo

Hoe werkt een Derma Peeling?
Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) er af ‘pelt’, waardoor de frisse en jonge huidcellen daaronder zichtbaar zijn. Er zijn verschillende peelings variërend van lichte ‘lunchpauze peelings’ die subtiele resultaten boeken en slechts een kleine herstelperiode hebben tot de diepe peelings die een zeer duidelijk resultaat laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.

stemcel

Wat kan een Derma Peeling behandelen?
Alle peelings kunnen tot op zekere hoogte helpen bij het verminderen van acne, fijne lijntjes, rimpels, diepe poriën, littekens, ouderdomsvlekken en andere onzuiverheden in de huid. Ook helpt het voor het sterker en dikker maken van de gevoelige dunne huid. Het resultaat van de peeling en het effect op bovengenoemde indicaties is afhankelijk van het soort peeling. Bij de lichtere of medium peelings zijn vaak herhaaldelijke behandelingen nodig voor langer zichtbaar resultaat.

Welke Derma Peeling is het beste voor mij?
Wij voeren verschillende peelings uit door middel van de methode en producten van DermaQuestTM. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. Er zijn verschillende peels:

  • voor anti-huidveroudering
  • tegen fijne lijntjes en rimpels
  • verfijnen van littekens en diepe porien
  • tegen acne of door acne beschadigde huid
  • versterken van zeer dunne gevoelige huid
  • voor het herstel van pigmentatiestoornissen

Peelings zijn alleen in kuurverband mogelijk en worden ondersteund door de juiste verzorgingsproducten voor thuisgebruik. U krijgt hierover een uitgebreid advies voor een optimaal resultaat.

Doet een Derma Peel pijn?
Wat u tijdens de behandeling kunt ervaren, is afhankelijk van de sterkte van de Derma Peel. Dit kan oplopen tot een warme sensatie met een prikkeling. Om dit te compenseren wordt er voor afkoeling gezorgd om de behandeling zo comfortabel mogelijk voor u te maken.

Wat is de hersteltijd van een Derma Peel?
De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Derma Peel. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. Ook kunnen er schilfertjes ontstaan. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

Prijzen

Anti-Age

DermaQuest™ Alpha Peptide Resurfacer*
Deze huidverzachtende en verjongende lichte peeling zorgt met een combinatie van hoogwaardige ingrediënten voor het verwijderen van de dode huidcellen en brengt de juiste ingrediënten diep in de huid om huidveroudering tegen te gaan. Het is de enige peeling op de markt die peptides naar de juiste plek in de huid transporteert. Een frissere en jeugdige glans over het gezicht is direct na de behandeling zichtbaar.
*inclusief ontspannende hand- of voetmassage.
€ 92,50 (60 min)

DermaQuest™ Modified TCA met Retinol Peel*
Substantiële resultaten zult u zien met deze medium peeling tegen de tekenen van huidveroudering. Fijne lijntjes, een minder stevige huid en huidschade door zon worden resultaatgericht met deze peeling aangepakt. Uw huid heeft een aantal dagen nodig om te herstellen.
*inclusief ontspannende hand- of voetmassage.
€ 92,50 (60 min)

Acne Management

DermaQuest™ Pumpkin Resurfacer*
Deze lichte peeling levert hoge niveaus anti-acne werkstoffen voor de acne-gevoelige en/of olieachtige dikkere huidtypen. De behandeling maakt uw huid direct zacht en dicht uw poriën, waardoor er minder vuil achterblijft. Door op tijd met de behandeling te beginnen, verkleint u het risico op littekenvorming in de toekomst. *inclusief ontspannende hand- of voetmassage.
*inclusief ontspannende hand- of voetmassage.
€ 92,50 (60 min)