Dermapen

De DermaPen is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van MicroNeedling. Door de kleine handzame DermaPen kan de behandeling uiterst nauwkeurig worden uitgevoerd zonder de opperhuid te beschadigen. Een behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de epidermis (bovenste huidlaag) te beschadigingen.

Wat is Microneedling?

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Er worden verticaal kleine kanaaltjes oppervlakkig in de huid gemaakt. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘verwonden’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren. Door de prikkeling wordt het natuurlijke herstelproces van de huid benut, dat diep in de huid op gang komt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen. Dit zorgt uiteindelijk voor een stevige, herstelde huid die de verzorgende producten beter opneemt.

Welke behandelmogelijkheden heeft Dermapen?

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acne littekens; vult het littekenweefsel op
  • Littekens van andere aard
  • Zonbeschadigde huid
  • Pigmentstoornis
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae / striemen

Hoe gaat de DermaPen behandeling in zijn werk?

De behandeling voelt aan als kleine prikjes in de huid: , welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op gevoelige plekken uitgevoerd, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van Emla- Crème. Deze crème wordt 45 minuten voor de behandeling aangebracht en geeft een verdovende werking.

Hoe ziet de huid er na de DermaPen behandeling uit?

Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak en de lengte van de naalden zal de huid er roze/ rood uit gaan zien. Ook kunt u een prikkelend en warm gevoel op de huid ervaren. Bij een diepere behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dit is een positief effect omdat de dode huidcellen “afschilferen” en nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Wij adviseren om de huid goed te beschermen met een SPF 30 en in de opvolgende dagen een serum aan te brengen op de behandelde huid.
Voor een optimaal resultaat krijgt u na de behandeling een persoonlijk advies voor de thuis te gebruiken producten.Dermapen behandelprijzen


Huidverbetering
Gelaat € 132,50
Gelaat en hals € 177,50
Gelaat, hals en decolleté € 199,-
Kaaklijn+bovenlip € 97,50
Oogcontour € 77,50

MTS Peptide Masker: + € 20,-
(bijzonder mooi bij een behandeling omdat de huid open staat, worden stoffen optimaal opgenomen)
Dermapen Advanced Treatment: + € 50,-
(door een extra peeling is de behandeling intensiever)