Dermalogica

De producten van Dermalogica zijn natuurlijk en bevatten geen minerale oliën, lanoline, geur- en kleurstoffen en alcohol. Ingrediënten die vaak huidirritaties op de huid achterlaten.

De producten zijn allemaal dierproefvrij, alle verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Uit hygiënisch oogpunt zijn de producten verpakt in tubes en flesjes met een pompsysteem.

dermaquest

Clean Start

Clean Start van Dermalogica is een systeem van 8 producten die de behoeftes aanpakken van de tienerhuid/acnehuid. Het systeem houdt zich strikt aan dezelfde specificaties van de Dermalogica producten, dus geen kunstmatige geur- of kleurstoffen, geen minerale oliën, geen SD alcohol en geen porieverstoppende of irriterende ingrediënten.

Age Smart

AGE smart houdt de biochemische reacties in de huid in de hand en dat leidt tot een meer egale en stralender huid met minder lijntjes en rimpels en een goede vochtbalans. Daarom is het zo belangrijk niet alleen wat aan zichtbare huidveroudering te doen, maar vooral ook aan het voorkomen ervan.

ChromaWhite TRx

ChromaWhite TRx is het enige systeem dat de huid vlekkeloos en stralend maakt. Deze productlijn bewijst dat hyperpigmentatie veilig kan worden behandeld, zonder dat de huid geïrriteerd of beschadigd raakt, wat kan leiden tot voortijdige veroudering.

Shave for men

Het Dermalogica Scheer systeem bestaat uit producten met een dubbele werking die een super glad scheer-resultaat garanderen plus een gezonde huid. Allereerst is het systeem zeer herkenbaar door zijn unieke uitstraling. Er is gebruik gemaakt van de beste ingrediënten geschikt voor verschillende soorten baardgroei waardoor je gladder, zachter en zonder irritatie kunt scheren. De huid voelt beter, ziet er geweldig uit en zal veel minder last hebben van de veel voorkomende scheerproblemen.

Prijzen

General Treatment
Tweevoudige reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, epileren, masker, moisturizer.
€ 62,50 (60 min)

Cleansing Acne Treatment
Speciaal voor de onzuivere huid. De nadruk ligt hierbij op de diepte reiniging.
€ 62,50 (60 min)

Skin Care Treatment*
Tweevoudige reiniging, huidanalyse, dieptereiniging, epileren, massage, masker, moisturizer.
* Inclusief ontspannende hand- of voetmassage.
€ 92,50(90 min)

Skin Brightening Treatment*
Brengt ongelijke pigmentatie, als gevolg van zwangerschap, hormoonwisselingen of overmatige blootstelling aan zonlicht, terug in balans. In combinatie met eigen gebruik thuis bereikt u een uitstekend resultaat.
* Inclusief ontspannende hand- of voetmassage.
€ 92,50 (90 min)

Age Smart Treatment*
Toepassing van krachtige vitamines, met name vitamine A, C en E en peptides. Verbetert de teint, elasticiteit en de structuur van de huid. Ideaal voor een huid die te maken heeft met een (vroegtijdige) veroudering.
* Inclusief ontspannende hand- of voetmassage.
€ 92,50 (90 min)

Micozone Treatment
Moisture boost: hydrateert de trekkerige, droge huid. Eye rescue: voor vermoeide en gedehydrateerde ogen en fijne droogte lijntjes. Resultaat in korte tijd.
€ 25,00 (30 min)

Super Mama’s to be!
Een heerlijke time-out tijdens de zwangerschap. Inclusief vochtafvoerende voet- en onderbeenmassage.
€ 80,00 (90 min)